دفتر توسعه فناوری و ارتباط با صنعت و کارآفرینی

کمپین دانشگاهیان انقلابی برای تقاص خون شهید فخری زاده بپیوندید.

شما اینجا هستید

نسخه مناسب چاپ
تاکنون هزاران نفر از دانشگاهیان انقلابی با امضای اینترنتی به کمپین انتقام از قاتلان شهید محسن فخری زاده پیوسته‌اند.

((بیانیه دانشگاهیان دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور، خطاب به رییس شورای عالی امنیت کشور و رییس شورای امنیت کشور))

متن بیانیه:

دانشمندان و نخبگان علمی هر کشوری سرمایه های اصلی اقتدار آن کشور هستند. به همین علت رژیم پلید صهیونیستی پس از حمله آمریکا به کشور اسلامی همسایه عراق با اعزام تیم های تروریستی صدها دانشمند و نخبه عراقی را ترور نمودند و ضربه بزرگی به ملت عراق زدند.
آمریکا و رژیم صهیونسیتی بخصوص در سالهای اخیر که ثمره رشد علمی جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف به بار نشست طراحی گسترده‌ای برای ترور دانشمندان ایرانی را آغاز نمودند که شهادت برجسته ترین دانشمندان هسته ای ایران اسلامی نمود بارز این واقعیت تلخ است. حوادث چند سال اخیر که حاکی از نفوذ عوامل صهیونیست ها می‌باشد و آخرین آن شهادت دانشمند برجسته کشورمان شهید دکتر محسن فخری زاده است نشان‌دهنده این واقعیت تلخ است که دشمن بویژه رژیم صهیونیستی همچنان در تلاش برای ضربه زدن است.

پایان

دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان